Onze Trainingen

Onze trainingen zijn er voor het Basis Onderwijs “Ik Leer Anders”, voor het Voortgezet Onderwijs “Mov(i)e your Mind” en voor het solliciteren naar Stage of een Baan met “Letters Matters”. Ons doel is altijd om je kind Next Level te helpen, of het nou om het schoolniveau gaat, of om die ene te gekke baan of stage binnen te halen. Diploma’s zijn belangrijker dan ooit en de druk op het onderwijs is enorm. Jouw kind verdient het allerbeste. En daarom zijn wij er. Om het allerbeste in je kind naar boven te halen!

Jouw kind Next Level met onze Trainingen

Hieronder tref je meer informatie aan over onze trainingen, voor Basis en Voortgezet Onderwijs en voor het succesvol solliciteren op Stage of Baan. Overweeg je een training Ik Leer Anders? Kijk dan eerst eens naar het Beelddenken Totaalplan.  Ook voor onze andere trainingen hoef je de deur niet uit. Allemaal online en thuis te volgen, want zeg nou zelf, met onze drukke agenda’s dient gemak nou eenmaal de mens!

Ik Leer Anders

Dé training voor Beelddenkende kinderen.  De training is bij ons in de praktijk te volgen en bestaat uit vier modules, te weten: Lezen, Spelling, Rekenen en Klokkijken. Bij ons heb je altijd recht op een gratis intake van een half uur tot een uur  en daarbij laten we je kind ook nog een HBM-tekening (Huis, Boom, Mens) waaruit vaak leuke en interessante dingen naar voren komen. 

Mov(i)e your Mind

VisueleTraining voor het Voortgezet Onderwijs waarin alle aspecten aan de orde komen die succesvol zijn voor iedereen, maar juist ook voor Beelddenkers! Er wordt ingezet op Snellezen (geschikt voor Beelddenkers en jongeren met dyslexie), Slim lezen, Geheugen technieken, Mindmappen, Proefwerkplanning en nog veel meer.

Letters Matters

Je wilt graag die ene te gekke -goed betaalde- stage, of die ene kekke baan, maar dan zul je eerst uitgenodigd moeten worden voor een gesprek. Veel jongeren worstelen met het schrijven van een goede, in het oog springende sollicitatiebrief en haken bij voorbaat al af. Daarvoor zijn wij er, om jouw kind  (of jijzelf natuurlijk!) binnen te loodsen!

Morbi di ctum, lectus ut scelerisque mattis, eros lacus mollis metus, nec vulputate sem est non elit. Curabitur rutrum vestibulum vehicula. Maecenas in tortor est. Nunc eget fringilla justo. Ut faucibus dolor dapibus, convallis tortor in, scelerisque diam. Nulla feugiat enim sit amet erat faucibus mollis. Maecenas tincidunt arcu quis arcu tempor, ac rutrum elit ornare.

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso