Onze Trainingen

Onze trainingen zijn er zowel voor het Basis Onderwijs: “Ik Leer Anders”, als voor het Voortgezet Onderwijs: “Ik Leer Beter; Mov(i)e your Mind”. Bovendien kun je met de training Neurofeedback een “kijkje nemen in het brein van je kind” en is er het Beelddenken Masterplan om de puntjes op de ï te zetten en de skills van je kind naar een hoger plan te tillen. Ons doel is altijd om je kind Next Level te helpen. Diploma’s zijn belangrijker dan ooit en de druk op het onderwijs is enorm. Jouw kind verdient het allerbeste. En daarom zijn wij er. Om het allerbeste in je kind naar boven te halen!

Jouw kind Next Level met onze Trainingen

Hieronder tref je meer informatie aan over onze trainingen, voor Basis en Voortgezet Onderwijs. Het Beelddenken Masterplan  is grotendeels online te volgen. En ook de Neurofeedbacktraining voor zowel kinderen als volwassenen, volg je voornamelijk thuis, gewoon op de bank. Want zeg nou zelf, met onze drukke agenda’s dient gemak nou eenmaal de mens!

Neurofeedback

Neurofeedback is een bewezen en effectieve trainingsmethode waarbij de hersenen getraind worden door het krijgen van feedback. Kort gezegd zorgt neurofeedback ervoor dat de ‘gezonde’ delen in het brein nog beter gaan functioneren en de ‘zieke’ delen in het brein die een verstorende werking hebben op het gedrag, de leerprestaties en het welzijn van iemand, afvlakken en daardoor minder invloed hebben

Ik Leer Anders

Dé training voor Beelddenkende kinderen.  De training is bij ons in de praktijk te volgen en bestaat uit vier modules, te weten: Lezen, Spelling, Rekenen en Klokkijken. Bij ons heb je altijd recht op een gratis intake van een half uur tot een uur  en daarbij laten we je kind ook nog een HBM-tekening (Huis, Boom, Mens) waaruit vaak leuke en interessante dingen naar voren komen. 

Ik Leer Beter; Mov(i)e your Mind

VisueleTraining voor het Voortgezet Onderwijs waarin alle aspecten aan de orde komen die succesvol zijn voor iedereen, maar juist ook voor Beelddenkers! Er wordt ingezet op Snellezen (geschikt voor Beelddenkers en jongeren met dyslexie), Slim lezen, Geheugen technieken, Mindmappen, Proefwerkplanning en nog veel meer.

Beelddenken Masterplan

Het Beelddenken Masterplan is een mulitidisciplinaire aanpak die de 5 B’s van Beelddenken omvat., te weten: BRAIN-BODY-BEHAVIOR-BUILDING-BEAUTY
Deze totale aanpak synchroniseert je kind in zijn totaliteit en helpt je kind niet alleen naar een hoger niveau van leren, motoriek en gedrag, maar vergroot ook het zelfbeeld en verbetert het algehele gevoel van welbevinden en er toe doen.

Droom het, en je kán het. De kracht van beelddenken is enorm. Hoeveel boeken zijn er niet geschreven over je wensen visualiseren en gedachtenkracht! Visualiseer het, doe alsof het al zo is en je zal oogsten. Verbeeld het je, geloof in jezelf en sta in je kracht!

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso