Beelddenken Masterplan

Het Beelddenken Masterplan is een samengesteld product dat is ontwikkelt door Coachingspraktijk De Lantaern. Op grond van uitgebreid onderzoek, studies, tests, heel veel praktijkervaring, evalueren en bijschaven, kunnen we met trots zeggen dat dit product werkt! Goed werkt zelfs! Een mens bestaat uit de interactie tussen Brain, Body, Behavior, Building & Beauty en dit programma zorgt ervoor dat jouw kind in zijn totaliteit een boost krijgt. Speciaal voor het Beelddenkende kind, want voor hen gaat het in het (toch al roerige) onderwijs én in het leven niet vanzelf. 

Beelddenken Masterplan

Brain, Body, Behavior, Building en Beauty, oftewel het Brein, Lichaam (beweging en motoriek), Gedrag, Omgeving en Zelfbeeld hebben alles met elkaar te maken en beïnvloeden elkaar 24/7. Als al deze onderdelen goed met elkaar synchroniseren, is er niets aan de hand en is er sprake van een goed scorend, lekker in z’n vel zittend en zelfverzekerd kind. Treden er echter haperingen op in één van de vijf B’s, dan heeft dat direct gevolgen voor de andere B’s, waardoor er Leer- en Gedragsproblemen ontstaan, en het Zelfbeeld een flinke deuk oploopt. Het Beelddenken Masterplan zet in op alle vijf de gebieden, die ieder afzonderlijk te trainen zijn, maar elkaar door de interactie ook nog eens zullen versterken. Breng jouw kind next level met het Beelddenken Masterplan! 

#1 Brain

De 5 B's van Beelddenken

Kennis is macht! In dit E-book lees je alles over de 5 B”s van Beelddenken: Brain, Body, Behavior, Building en Beauty. Over Routines, Dagritme, Executieve Functies, Primaire Reflexen, Zelfbeeld en nog veel meer. Inzichten en oplossingen!

#2 Body

Body & Brains

De specifieke oefeningen van Body & Brains helpen bij het onderdrukken van eventueel aanwezige restanten van Primaire Reflexen, zorgen voor méér en betere verbindingen tussen beide hersenhelften en verbeteren bovendien de motoriek!

#3 Behavior

De Klokwijzer

Planbord 2.0 voor Planning, Structuur en Routines, de belangrijkste ingrediënten voor zelfstandigheid en het verbeteren van de Executieve Functies. Met het ophangen van een standaard planbord gaat dat echter niet lukken. ‘De Klokwijzer’ regelt dit allemaal wél! Verbetert gedrag en brengt rust en overzicht in het gezin. Mét beloningssysteem!

#4 Building

Omgeving in Kaart

Structuur in de chaos. Het ene kind lijkt er in te gedijen, het andere kind raakt overprikkelt, wordt (extreem) druk of trekt zich terug en komt niet meer tot spelen. In beide gevallen staat het de leerprestaties in de weg. Welke omgeving stimuleert en werkt wél voor je kind. Zowel thuis als op school. Minimale inspanning, Maximaal resultaat!

#5 Beauty

Spiegelbeeld

Een positief zelfbeeld is wat je verder brengt in het leven. Faal-angsttrainingen, gespreksvoering, veel Beelddenkers hebben er mee te maken. Resultaten? Niet afdoende. Laat onze zoektocht jou tijd besparen. Spiegelbeeld is op elk moment en op elke plek inzetbaar. Gewoon, thuis op de bank bijvoorbeeld! Krachtige interventie, direct resultaat!

Start nu!

Training incl. materiaal

Het Beelddenken Masterplan staat geheel op zichzelf en is per module te volgen. Vanaf welke module je insteekt, hangt af van de problematiek van je kind. Iedere module zal op z’n eigen wijze bijdragen aan het welbevinden van je kind Maar ook hier geldt: “De som is meer dan het geheel der delen” en geeft ook nog eens een flinke korting op het totaalbedrag!

Beelddenken Masterplan

Losse modules

Het Beelddenken Masterplan bestaat uit 5 losse modules, die in willekeurige volgorde per stuk kunnen worden gevolgd. 

Het Beelddenken Masterplan heeft al menig kind een niveau omhoog geholpen. Het inzetten van alleen Ik Leer Anders helpt je kind weliswaar een heel eind op weg op met de leermethodes op school, maar een kind is meer dan alleen leermethodes. Het Beelddenken Masterplan zet in op de drie-eenheid Brain, Body en Behavior om alle processen in een kind op elkaar afgestemd te krijgen. Ze werken op elkaar in, ondersteunen elkaar en zijn daardoor onlosmakelijk met elkaar verbonden.

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso