Het Beelddenken Totaalplan

Het Beelddenken Totaalplan is een product dat is ontwikkelt door Coachingspraktijk De Lantaern. Op grond van uitgebreid onderzoek, studies, tests, evalueren en bijschaven, kunnen we met trots zeggen dat dit product werkt. Goed werkt zelfs. Een mens bestaat uit Brain, Body en Behavior en dit programma zorgt ervoor dat jouw kind in zijn totaliteit een boost krijgt. Speciaal voor het Beelddenkende kind, want zij hebben het in het (toch al roerige) onderwijs al moeilijk genoeg. 

Beelddenken Totaalplan

Succesvol op school; Grip op gedrag, gezin en omgeving; en last but not least een Positief zelfbeeld? Het kan! Met het Beelddenken Totaalplan pak je alles aan. De verschillende gebieden beïnvloeden, versterken en ondersteunen elkaar.
Het Beelddenken Totaalplan is meer dan de som der delen. Verdiepend, Verbredend en Vernieuwend.
Jouw kind naar NEXT LEVEL? Begin direct!

Beelddenken Totaalplan uitgelicht

Het meest complete boek over Beelddenken. Mogelijke oorzaken, kenmerken en oplossingen.
LEES MEER…

Bespaar geld door te werken vanuit het werkboek en houdt daardoor geld over voor het Beelddenk Totaalplan!
LEES MEER…

De beste methode voor Planning & Structuur. Daar waar een planbord stopt, gaat De Klokwijzer verder!
LEES MEER…

Beelddenkers zijn vaak chaotisch. Breng de rust terug in huis met deze life hacks en profiteer zelf ook mee!
LEES MEER…

Verbeter niet alleen de motoriek, maar ook de samenwerking tussen de hersenhelften van je kind en doe zelf ook mee! 
LEES MEER…

Commentaar op de cijfers, gevoelig voor kritiek, het hakt erin bij een kind. Spiegelbeeld helpt jouw kind er weer bovenop.
LEES MEER…

Beelddenken Totaalplan

Zonder Ik Leer Anders

Heb je de training ‘Ik Leer Anders’ al gedaan? Of switcht jouw kind gemakkelijk tussen taaldenken en beelddenken, maar wil je het tóch graag een boost geven? Kies dan het Beelddenken Totaalplan zónder Ik Leer Anders en help je kind een niveau hoger.

Beelddenken Totaalplan

met ik leer anders

Beelddenken Totaalplan mét het werkboek Ik Leer Anders en gratis start-up om hiermee aan de gang te gaan. Het complete pakket om jouw kind die boost te geven die het verdient.  Zet in op de drie-eenheid Body, Brains & Behavior en breng je kind daarmee naar Next Level!   

                                    

Het Beelddenken Totaalplan heeft al menig kind een niveau omhoog geholpen. Het inzetten van alleen Ik Leer Anders helpt je kind weliswaar een heel eind op weg op met de leermethodes op school, maar een kind is meer dan alleen leermethodes. Het Beelddenken Totaalplan zet in op de drie-eenheid Brain, Body en Behavior om alle processen in een kind op elkaar afgestemd te krijgen. Ze werken op elkaar in, ondersteunen elkaar en zijn daardoor onlosmakelijk met elkaar verbonden.

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso