Ik Leer Anders Werkboek

Natuurlijk geven wij de training Ik Leer Anders in onze praktijk en
natuurlijk ben je bij ons van harte welkom om de training in de vorm van alle modules of juist één enkele te volgen. Wij zijn echter van mening dat je de training prima uit het werkboek kunt volgen met hier en daar wat aanwijzingen. Zo houd je geld over voor een extra boost die je je kind kunt geven. En die boost krijgt je kind met het Beelddenken Totaalplan. Bestel je dit Totaalplan? Dan krijg je er van ons de aanwijzingen voor het werken met het Ik Leer Anders werkboek gratis bij!

jj

Bespaar geld en zet in op het Beelddenken Totaalplan

En dat niet alleen. Met het bestellen van het Beelddenken Totaalplan pak je ook nog eens een gratis bonus mee: de reader ‘Beelddenken en meer..’ ter waarde van €12,99. Hierin lees je echt álles wat je over Beelddenken zou willen en moeten weten.

… en pak gelijk die gratis bonus mee!

Wellicht heeft je kind de training Ik Leer Anders al gevolgd, maar zoek je nog iets voor je kind in bredere zin? Beelddenker ben je namelijk niet alleen op het gebied van leren. Het werkt ook door in de motoriek en het gedrag. Het Beelddenken Totaalplan zet in op Brain, Body en Behavior. Beelddenken is meer dan de leerprestaties op school. Je hebt er een leven lang mee te dealen en daarom kun je er maar beter uithalen wat er in zit.

Wil je liever een training volgen in onze praktijk? Dat kan natuurlijk ook. Bel of mail dan gelijk voor een gratis intakegesprek.
Ga jij ook voor een boost voor je kind en wil je het naar Next Level helpen? Bestel dan het Beelddenken Totaalplan met of zonder Ik leer anders werkboek.