Gratis

Wij van Coachingspraktijk De Lantaern willen zoveel mogelijk informatie gratis beschikbaar stellen om op die manier zoveel mogelijk kennis    te verspreiden die toegankelijk is voor iedereen.

In de gratis te downloaden reader vind je maar liefst 42 pagina’s aan informatie over Beelddenken, het ontstaan, waarin het zich uit en wat er aan te doen.

PAK SNEL MEE DIT VOORDEEL!

Gratis

Reader Beelddenken

Wij van Coachingspraktijk
De Lantaern hechten er belang aan om zoveel mogelijk informatie te verspreiden over Beelddenkers, die voor iedereen toegankelijk is. Maar liefst 42 pagina’s met daarin alles over beelddenken. Het ontstaan, de gevolgen en de mogelijke oplossingen. Doe er je voordeel mee!

DOWNLOAD NU

Omgeving in kaart

De omgeving van een Beelddenker ziet er vaak chaotisch uit. Het feit dat ze opruimen vaak lastig vinden, komt door niet goed ontwikkelde Executieve Functies. DIt Plan brengt hun omgeving in kaart. Het traint de Executieve Functies die nodig zijn voor het aanbrengen van structuur en helpt hen vaste routines op te bouwen die een leven lang meegaan.

*  GRATIS BIJ AANKOOP VAN DE KLOKWIJZER PREMIUM EN PRO.

Slim worden

Huiswerkplan die inspeelt op de Executieve Functies bij Planning en Structuur. Beelddenkers beginnen vaaak te laat, hebben last van uitstelgedrag en faalangst en overzien vaak niet wat ze moeten doen. Met dit plan lukt het wel.

*  GRATIS BIJ AANKOOP VAN DE KLOKWIJZER PREMIUM EN PRO.

te sem est non elit. Curabitur rutrum vestibulum vehicula. Maecenas in tortor est. Nunc eget fringilla justo. Ut faucibus dolor dapibus, convallis tortor in, scelerisque diam. Nulla feugiat enim sit amet erat faucibus mollis. Maecenas tincidunt arcu quis arcu tempor, ac rutrum elit ornare.

“Elk moment dat je niet bent gefocust op je dromen, gaat je aandacht uit naar je twijfels en obstakels”

J. Demartini