Adoptiekinderen

 

Adoptiekinderen een aparte categorie?

Op zich niet, d.w.z. aan de ene kant niet. Het zij gewone kinderen, onze kinderen en we houden van ze. We hebben het beste met ze voor en we gunnen ze alle geluk van de wereld. Tot zover niet anders dan biologisch eigen kinderen. En tóch zijn ze anders, kunnen wij als ouders van beide categorieën niet ontkennen. En dat heeft vooral met de buitenwereld te maken en hoe met name therapeuten en artsen tegen ze aankijken. Want je kunt met je adoptiekind nog niet íets hebben, of het valt in hun ogen onder hechtingsstoornissen. Hele verhalen kunnen we er over vertellen. Het was af en toe om moedeloos van te worden, maar we hebben ons er nooit bij neergelegd. In een aantal gevallen ging het echt om een andere diagnose, maar nooit over een hechtingsstoornis. Wat wel opviel, was dat al onze adoptiekinderen Beelddenker zijn. En dat verklaarde veel. Heel veel. Niet alleen op het gebied van schoolprestaties, maar ook op het gebied van gedrag en hun zelfbeeld.

We hebben niet stil gezeten en onze kinderen middels het eigen maken van veel trainingen naar een hoger en vooral blijer level ge-upgrade. Inmiddels hebben we dit al bij veel meer kinderen bereikt en natuurlijk gunnen we dat ook jouw kind!

Jij wilt toch ook blije kinderen?!

 

Doe de test en kijk of ook jouw kind een Beelddenker is. Het Beelddenken Totaalplan helpt je kind op het gebied van Brain, Body, Behavior, Building & Beauty. Laat je kind weer stralen!